Udvidet Årsopgørelse til erhverv

Årsopgørelse er noget alle skatteborgere i Danmark venter på med spænding i perioden fra starten / midten af marts måned hver år, også man ejer virksomhed som enkeltpersonsejer.

Årsopgørelse kan for nogen være en jungle at finde rundt i.

  • Hvad skal man kigge efter under sine skatteoplysninger?
  • Hvilke fradragsmuligheder har man i forhold til sig selv som person?

Selvom mange ting i Danmark er meget digitaliseret og, at Skat får mange oplysninger serveret omkring dig som person. Så har de ikke dine informationer omkring din virksomhed. Dette skal man altid selv indberette.  

I IU Service ApS oplever vi stor efterspørgsel på vores service omkring rådgivning og udfyldelse af oplysningsskema hvert år. Reglerne ændrer sig dynamisk omkring regler, fradragsmuligheder mm.

Priser

Årsopgørelse elektronisk udfyldelse af oplysningsskema 800,-

Priserne er ekskl. moms

Ansvarsforpligtelse

  • Vi tager ansvar for at vi sætter tallene i de rigtige kolonner
  • Vi laver jeres oplysningsskema til dannelse af årsopgørelse på baggrund af jeres oplysninger
  • Vi tager ikke ansvar for de oplysninger I som kunde giver os til udfyldelse af oplysningsskema. Vi er ikke en myndighed, og har ikke ret til at kontrollere jeres oplysninger

Vigtigt

IU Service ApS tager honorar efter faste priser som I kan læse nedenunder. Vi gør opmærksom på, at betaling af honorar til os ikke bygger på provisionsmodel udfra hvad I får tilbage i Skat eller at I kan få vores service gratis, hvis I ikke får penge tilbage i skat.
Vi er et professionelt firma som rådgiver efter danske regler.

Kontakt os i dag …

Ved udfyldelse af kontaktformularen bestræber vi os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer. Vi takker for din tålmodighed.

Ring til os på +45 93 85 80 85

Send os en besked …

Thrane.nu