Årsopgørelse

Årsopgørelse er noget alle skatteborgere i Danmark venter på med spænding i perioden fra starten / midten af marts måned hver år.

Årsopgørelse kan for nogen være en jungle at finde rundt i.

  • Hvad skal man kigge efter under sine skatteoplysninger?
  • Hvilke fradragsmuligheder har man i forhold til sig selv som person?

Selvom mange ting i Danmark er meget digitaliseret og Skat får mange oplysninger serveret omkring dig som person, så anbefaler både Skat og vi, at man tjekker sit oplysningsskema godt igennem, inden man godkender oplysningerne til dannelse af årsopgørelse.

I IU Service ApS oplever vi stor efterspørgsel på vores service omkring rådgivning og udfyldelse af oplysningsskema hvert år. Reglerne ændrer sig dynamisk omkring regler, fradragsmuligheder mm.

Priser

Årsopgørelse elektronisk udfyldelse af oplysningsskema 400,-
Årsopgørelse manuel udfyldelse af oplysningsskema 500,-

Priserne er inkl. moms

Ansvarsforpligtelse

  • Vi tager ansvar for at vi sætter tallene i de rigtige kolonner
  • Vi udfylder jeres oplysningsskema på baggrund af jeres oplysninger
  • Vi tager ikke ansvar for de oplysninger I som kunde giver os til udfyldelse af oplysningsskema til dannelse af årsopgørelse. Vi er ikke en myndighed, og har ikke ret til at kontrollere jeres oplysninger

Vigtigt!

IU Service ApS tager honorar efter faste priser. Vi gør opmærksom på, at betaling af honorar til os ikke bygger på provisionsmodel udfra hvad I får mere i fradrag / løn eller at I kan få vores service gratis, hvis I ikke får højere fradrag / løn.
Vi er et professionelt firma som rådgiver efter danske regler.

Kontakt os i dag …

Ved udfyldelse af kontaktformularen bestræber vi os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer. Vi takker for din tålmodighed.

Ring til os på +45 93 85 80 85

Send os en besked …

Thrane.nu